Alexandre Puerto, nou director de gestió de l’IDIBELL

alex-puerto-pres_0

El passat 3 de setembre es va incorporar Alexandre Puerto com a nou Director de Gestió de l’IDIBELL.

El Sr. Puerto s’incorpora a l’IDIBELL provinent de l’IRB Barcelona, centre on ha dirigit durant més de sis anys el departament de Finances i la gestió i justificació de projectes. Anteriorment ha desenvolupat la seva carrera en multinacionals de diferents sectors, a Espanya i a Suïssa, i va ser auditor i consultor a PricewaterhouseCoopers, empresa on va consolidar la seva formació financera i estratègica.

Segons ha explicat Alexandre Puerto la seva motivació en el sector sanitari i de la recerca és que “hi treballen grans professionals que dediquen la seva vida a millorar la de tots i necessiten gestors que els facilitin tots els mitjans per poder dedicar-se a la recerca”.

El nou director de gestió de l’IDIBELL es planteja diversos reptes en el seu càrrec: “Fer que els investigadors tinguin un millor suport per part de l’administració del centre, millorant la gestió i la situació financera de l’IDIBELL, ajudant a crear i posar en marxa processos i circuits que millorin la nostra eficàcia i sent transparents en les nostres accions”.

Scroll to Top