Xavier Bosch, entre els científics més rellevants del món

Bosch-G_0

L’agència Thomson Reuters ha publicat la Highly Cited Researchers, una llista dels investigadors més reconeguts del món en funció del nombre de cites que reben els seus estudis.

Entre els 3.000 investigadors de totes les disciplines més influents n’hi ha 47 espanyols. L’apartat de medicina clínica, per la seva banda, inclou 402 investigadors d’arreu del món, dels quals 7 són espanyols. Un és Xavier Bosch, responsable del Programa de Recerca en Epidemiologia del Càncer de l’ICO i cap del grup de recerca en infeccions i càncer de l’IDIBELL.

També formen part de la llista Josep Baselga, del Memorial Sloan-Kettering de Nova York (Estats Units); Joan Blade, de l’Hospital Clínic i de la Universitat de Barcelona; Jordi Bruix i Elías Campo, de la Universitat de Barcelona; Valentí Fuster, del Centre Nacional d’Investigacions Cardiovasculars Carlos III (CNIC) de Madrid i del Mount Sinai Medical Center de Nova York, i Josep Maria Llovet, de la Universitat de Barcelona i també del Mount Sinai Medical Center.

Scroll to Top