Estudiants de la Universitat de Leiden visiten l’IDIBELL durant la seva ruta per conèixer la recerca que es fa Espanya

leyden_2_0

El passat dilluns 28 d’Abril, un grup d’estudiants de Medicina de la Universitat de Leiden, Holanda, han pogut fer un tast de la recerca que es fa a l’IDIBELL. Aquesta visita s’emmarca en el viatge d’estudis que l’associació d’estudiants de la Facultat de Medicina de Leiden organitza cada any per conèixer diversos instituts de recerca de diferents països. Enguany el viatge els porta a Madrid i Barcelona.

Durant la seva visita a l’IDIBELL els estudiants han conegut la Unitat de Trasplantament d’Illots Pancreàtics (UTIP), l’Institut de Neuropatologia i els laboratoris del Programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer. Frank Reinink, alumne de medicina i un dels organitzadors del viatge, ha explicat que els ha impressionat “la qualitat de la recerca que es fa a l’IDIBELL i la diversitat de camps de recerca que s’estudien”.

A més de l’IDIBELL, a Barcelona els estudiants de Leiden han visitat la Universitat de Barcelona i el CRMB. En edicions anteriors d’aquest viatge d’estudis han visitat Nova York, el Marroc o Tel Aviv.

Scroll to Top