Jaume Reventós, nou director de l’IDIBELL

jaume_reventos_2014_1

El patronat de l’IDIBELL ha aprovat el passat dimarts 18 de Març en reunió extraordinària el nomenament del doctor Jaume Reventós com a director de l’IDIBELL.

Jaume Reventós (Barcelona, 1953) és metge de formació (1977,UAB). Va cursar i obtenir l’especialitat de Bioquímica (1982) en el programa MIR o de formació de metges residents, a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona. Fins ara, el doctor Reventós exercia com a cap de la Unitat de Recerca Biomèdica i Oncologia Translacional del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). El patronat de l’IDIBELL està format pels departaments de Salut i Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital de Viladecans de l’Institut Català de Salut (ICS), l’Institut Català d’Oncologia (ICO), la Universitat de Barcelona (UB) i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

Scroll to Top