I2:INNOVACIÓ IDIBELL

innovacio_0

El passat 12 de Març, la sala petita de l’Hospital Universitari de Bellvitge va acollir la jornada “I2:INNOVACIÓ IDIBELL” organitzada per la Unitat

de Transferència i Innovació de l’IDIBELL.

La sessió va ser una oportunitat per donar a conèixer les diferents fases del procès d’innovació des de la fase de idea fins a la de mercat. La jornada, que va inaugurar el Director Mèdic de l’Hospital Universitari de Bellvitge, Carlos Bartolomé, va comptar amb la participació de nou ponents, tots ells experts en l’àmbit de la innovació.

Philipp Klingenberg (Inveniam Innovations) i Xavier Ayneto (Ideas2value) van explicar com gestionar les idees i l’estratègia en el procés de innovació; J Maria del Valle (Clarke Modet) i Alejandro Griffiths (RCD) van parlar de la importància de protegir correctament els resultats; Manel Cascalló (VCN Biosciences) i Marc Martinell (Minoryx Therapeutics) van explicar els diferents models de transferència de tecnologia aportant les seves experiències d’èxit; José Terencio (GRI-CEL, GRIFOLS) va donar la visió de la gran empresa en el procés de innovació; i finalment Alex Casta (Caixa Capital Risc) i Nigel Fleming (ADVentura Capital) van parlar de la inversió financera, clau per a portar una idea al mercat.

La Jornada va ser clausurada per Montse Ballarín, Directora de la Unitat de Transferència i Innovació de l’IDIBELL. Els assistents van tenir la oportunitat d’interaccionar amb els ponents tant durant l’estona de networking com a la finalització de l’acte del qual en van fer una valoració molt positiva.

Scroll to Top