Manel Esteller, reconegut entre els investigadors biomèdics més influents a nivell mundial en el període 1996-2011

Manel-Esteller-2012_0

Manel Esteller, director del Programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), professor investigador ICREA i professor de Genètica de la Universitat de Barcelona, ​​ha estat reconegut com un dels científics més influents en l’àrea de la biomedicina segons un recent estudi bibliomètric.

El treball de la Universitat de Stanford analitza el nombre de cites de quinze milions d’autors d’articles biomèdics i destaca els quatre-cents amb major número total de cites i amb l’índex-h més elevat (índex que es calcula en base a la distribució de cites que han rebut els treballs científics d’un investigador), entre els quals es troba investigador de l’IDIBELL.

Esteller és l’únic científic treballant a l’estat espanyol inclòs en el grup dels investigadors més destacats a nivell internacional en aquest rànquing.


Referencia

A list of highly influential biomedical researchers, 1996-2011. Boyack KW, Klavans R, Sorensen AA, Ioannidis JP. European Journal of Clinical Investigation. 2013 doi: 10.1111/eci.12171.

Scroll to Top