L’ICO publica la memòria de sostenibilitat 2012

MEMORIA-GRI

L’Institut Català d’Oncologia (ICO) ha publicat la seva primera memòria de sostenibilitat, que ha estat elaborada segons els criteris del Global Reporting Initiative (GRI) amb el nivell d’A, d’aplicació màxima.

La memòria, que ha estat aprovada pel Consell d’Administració, segueix les línies estratègiques de la institució, entre els objectius de les quals hi ha el de garantir la sostenibilitat i la transparència en la gestió.

Amb la publicació de la Memòria GRI, l’ICO ratifica el compromís de seguir treballant per la sostenibilitat i el creixement de la institució, establint aliances amb altres empreses i vetllant per l’equitat, l’ètica i la transparència. L’informe també representa l’esforç i la dedicació que durant els darrers anys han fet els professionals de l’ICO per posicionar-se com un dels hospitals monogràfics punters en assistència, docència, recerca i tecnologia.

El Global Reporting Initiative (GRI)
El Global Reporting Initiative (GRI) és una organtizació sense ànim de lucre. Fundada pel CERES i el Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient l’any 1997, va donar els primes passos per dissenyar una guia que servís per ajudar les organitzacions a integrar documentalment la informació econòmica, social i ambiental dins de la seva sostenibilitat.

Scroll to Top