La Princesa d’Astúries lliura els Premis Rey Jaime I 2013

premios_rey_jaime_i_2013

El director del programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’IDIBELL, investigador ICREA i professor de la Universitat de Barcelona, Manel Esteller, ha estat guardonat amb el premi Rey Jaime I en recerca bàsica en la seva 25a edició. El lliurament del Premi va tenir lloc el passat 25 de novembre a la llotja de València en un acte presidit per la Princesa d’Astúries.

La Fundación Premios Rey Jaime I celebra el seu 25è aniversari amb la participació de vint Premis Nobel entre el jurat, format per 90 persones. Els altres guardonats han estat: Jesús F. San Miguel Izquierdo, en Recerca Mèdica; Francesc Xavier Vives en Economia; Xavier Querol, en Protecció del Medi Ambient; Antonio González, en Noves Tecnologies i Pedro Espinosa en la categoria d’Emprenedors.

Xavier Querol, premi Rey Jaime I 2013 a la Protecció del Medi Ambient, ha parlat en nom de tots els premiats i ha reclamat que “les autoritats prenguin les seves decisions polítiques amb un millor assessorament científic, tecnològic i empresarial ja què la inversió en ciència i tecnologia és molt rentable per al futur d’una societat”

Els premis Rey Jaime I es van crear l’any 1989 amb l’objectiu d’unir entitats científiques i empresarials per a la promoció de la investigació i el desenvolupament científic a Espanya.

Scroll to Top