La Marató de TV3 finança sis projectes d’investigadors de l’IDIBELL

1290099775746

Els ajuts s’han lliurat el 12 de novembre durant un acte celebrat al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona que han presentat Ariadna Oltra i Òscar Dalmau, i que ha comptat amb la presència de Boi Ruiz, conseller de Salut, Jaume Casals, rector de la UPF, i Brauli Duart, president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i de la Fundació La Marató de TV3.

Marató de rècord

La Marató 2012 va batre el rècord de recaptació i repartirà més d’11 milions d’euros en 42 projectes de recerca contra el càncer. Es tracta de la inversió en recerca més important que ha fet la Fundació en les 21 edicions del programa, gràcies al rècord de recaptació que va obtenir La Marató 2012. Aquesta excepcional injecció de fons a la investigació oncològica permetrà que, en els pròxims 3 anys, els 79 científics premiats treballin en la creació de nous mètodes de prevenció i diagnòstic del càncer i en el disseny de teràpies més eficaces basades en la medicina personalitzada.

Dels 42 projectes que seran finançats, 19 són unitaris i 23 coordinats entre dos o tres centres d’investigació, fet que implica el treball en xarxa d’institucions de recerca catalanes amb altres d’àmbit espanyol i internacional.

Scroll to Top