Connect-EU Salut presenta l’Agenda estratègica de Recerca en Salut 2013

4b5616d01d09e5a83701aa0a22c23fc7e0fc0960

El Grup Connect-EU Salut, impulsat per ACC10 i l’AGAUR, ha presentat l’Agenda Estratègica 2013, un document que pretén ser una fotografia de les fortaleses de Catalunya en recerca en salut i que recull alguns dels projectes de recerca impulsats per grups catalans enfocats a solucionar els aspectes que planteja el repte social de “Salut, canvi demogràfic i benestar” del programa europeu Horizon 2020.

L’Agenda Estratègica de Recerca en Salut s’ha definit a partir d’un procés participatiu obert a nivell de Catalunya. Els experts de les entitats promotores de l’acció han treballat plegats el document que reflecteix les prioritats de recerca catalanes. Amb aquesta acció es persegueix ressaltar les potencialitats catalanes dins d’Horizon2020, el nou programa marc de la Comissió Europea, així com incrementar el retorn dels fons europeus dels centres , universitats i empreses que treballen en l’àmbit de la salut Una delegació del grup Connect-eu Salut ja havia presentat amb anterioritat l’esborrany del document a les Direccions Generals de Recerca i Innovació i de Salut de la Comissió Europea.

L’Institut Català d’Oncologia, l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’IDIBELL formen part del Grup Connect-EU Salut, el qual inclou agents públics i privats (empreses, associacions empresarials, universitats i centres TECNIO) representatius dels sectors tecnològics i científics punters de Catalunya.

Aquí podeu consultar l’Agenda Estratègica de Recerca en Salut 2013

http://www.connecteusalut.org/research_agenda_2013.pdf

Scroll to Top