Manel Esteller, Premi Investigador Consagrat de la Reial Acadèmia de Ciències Exactes, Físiques i Naturals

Manel-Esteller-2012

Manel Esteller, director del Programa d’ Epigenètica i Biologia del Càncer ( PEBC ) de l’IDIBELL , Professor de Genètica de la Universitat de Barcelona i Professor d’Investigació ICREA ha rebut el Premi com a Investigador Consagrat – Fundació Pascual en Ciències de la Vida que ha realitzat una carrera científica molt destacada .
El reconeixement es produeix per les contribucions de Manel Esteller a l’estudi de l’epigenètica en la salut i en la malaltia. És autor de més de tres-cents cinquanta articles científics, membre de nombroses societats científiques internacionals i de diverses editorials , i revisor de múltiples publicacions. Entre els nombrosos reconeixements rebuts destaca el Premi Rei Jaume I d’Investigació en aquest mateix any 2013 .
La Reial Acadèmia de Ciències Exactes, Físiques i Naturals va ser creada el 1847 i està integrada per 54 acadèmics numeraris, així com Corresponents Nacionals, Acadèmics Supernumeraris i Acadèmics Corresponents Estrangers. La seva activitat està estructurada internament agrupant als Acadèmics en tres seccions: Exactes , Físiques i Químiques i Naturals, i en comissions destinades a exercir tasques específiques.

El lliurament del Premi a Manel Esteller va tenir lloc aquest dimecres 30 octubre 2013 durant la solemne sessió d’obertura del curs acadèmic 2012-2013 a la seu de l’Acadèmia a Madrid .

Scroll to Top