Experts internacionals en càncer colorectal es reuneixen a Bellvitge en el marc del projecte europeu SYSCOL

logo-syscol

El pròxim dilluns 4 de novembre entre les 11:30 i les 19h, la sala d’actes de l’Hospital Universitari de Bellvitge acollirà la jornada “Systems Biology approaches to cancer medicine” en el marc del projecte europeu SYSCOL (Systems Biology of Colorectal Cancer) en què s’exposaran els darrers avenços en recerca en la biologia de sistemes del càncer colorectal.

El Programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’IDIBELL, dirigit per Manel Esteller, és un dels dotze socis del projecte SYSCOL que està coordinat per Jussie Taipale de l’Institut Karolinska de Suècia. Ambdues institucions han estat les encarregades d’organitzar aquesta jornada.

SYSCOL és un projecte de col·laboració finançat pel 7è Programa Marc de la Unió Europea. El principal objectiu d’aquest consorci és avançar en la comprensió de la formació del càncer colorectal i millorar el desenvolupament d’eines de predicció i teràpies amb l’objectiu final de reduir les taxes de mortalitat per aquest tipus de càncer.

Scroll to Top