Un projecte de l’IDIBELL guanya una beca de la Fundació Sandra Ibarra de Solidaritat Enfront del Càncer

descarga

L’investigador del Programa d’epigenètica i biologia del càncer de l’IDIBELL Holger Heyn ha estat guardonat amb una de les cinc beques GHD per a la recerca en càncer de mama de la Fundació Sandra Ibarra i l’empresa de productes de perruqueria GHD per finançar el seu projecte “Identification of DNA methylation Biomarkers of drug sensitivity in breast cancer”
El lliurament de les “IV Beques GHD” va tenir lloc el 17 de setembre en un acte que va comptar amb la presència de Sandra Ibarra, presidenta de la Fundació, de Manel Esteller, patró de la Fundació, de Candela Calle, directora general de l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i de Thys Niermeyer, director general de GHD Espanya. En total es van entregar cinc beques amb un finançament de 25.000 euros cada una. Les beques van ser resoltes per l’ANEP (Agència Nacional d’Avaluació i Prospectiva), unitat pertanyent a la Secretaria d’Estat d’Investigació, Desenvolupament i Innovació del Ministerio de Economía y Competitividad. Aquest organisme independent va ser l’encarregat d’avaluar els projectes sol · licitants i d’atorgar la puntuació a partir de la qual es van triar els projectes mereixedors d’obtenir aquesta ajuda financera, basant-se en la viabilitat i l’excel · lència de la proposta i de l’equip investigador.

Les beques són fruit de la recaptació obtinguda amb la venda de l’edició solidària ghd Pink Orchid. L’empresa ghd ha destinat al llarg dels últims 10 anys més de 9 milions d’euros en investigació del càncer de mama, dels quals 1,5 milions corresponen a la recaptació a Espanya.

Scroll to Top