L’IDIBELL organitza el primer workshop del projecte europeu IT-LIVER

857606_141188129424557_1894590553_o (1)

Els pròxims 25,26 i 27 de setembre l’Institut d’Estudis Catalans de Barcelona acollirà la primera reunió de treball del projecte europeu IT-LIVER que s’inclou en el Programa Marie Curie ITN (Initial Training Network)

La missió del projecte IT-Liver és proporcionar un programa de formació en recerca multidisciplinar i interesectorial dirigit a joves investigadors per tal de preparar-los per liderar la recerca en malalties hepàtiques cròniques i el descobriment de fàrmacs a Europa.

Una de les accions més rellevants per aconseguir-ho és l’organització de diversos esdeveniments científics de formació específica per als investigadors novells . Sota el títol “Omics meet Translational Research” les sessions que se celebraran entre el 25 i el 27 de setembre se centraran en la contribució de les noves tecnologies a un millor coneixement dels mecanismes moleculars de les patologies humanes i al disseny de noves eines terapèutiques.

La cap del grup de recerca de Claus Biològiques del Fenotip Invasiu i Metastàtic de l’IDIBELL, Isabel Fabregat, és la coordinadora del projecte en què participen vuit institucions acadèmiques d’investigació i quatre socis industrials procedents de sis països europeus.

 

Més informació a: http://omics.idibell.cat/index.php

Scroll to Top