Manel Esteller, premi Rey Jaime I en recerca bàsica

unnamed (1)

El director del programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’IDIBELL, investigador ICREA i professor de la Universitat de Barcelona, Manel Esteller, ha estat guardonat amb el premi Rey Jaime I en recerca bàsica en la seva 25a edició.

La Fundación Premios Rey Jaime I celebra el seu 25è aniversari amb la participació de vint Premis Nobel entre el jurat, format per 90 persones. Els altres guardonats han estat: Jesús F. San Miguel Izquierdo, en Recerca Mèdica; Francesc Xavier Vives en Economia; Xavier Querol, en Protecció del Medi Ambient; Antonio González, en Noves Tecnologies i Pedro Espinosa en la categoria d’Emprenedors.

Els premis Rey Jaime I es van crear l’any 1989 amb l’objectiu d’unir entitats científiques i empresarials per a la promoció de la investigació i el desenvolupament científic a Espanya.

Scroll to Top