El meu nom és Milo

image003

Ara ja em sento molt millor tenint un nom. Després de proposar-me’n més de trenta diferents, heu decidit que em digui Milo. M’encanta! A partir d’ara us ajudaré a millorar la prevenció de riscos en la vostra feina. Ja sabeu que la seguretat és molt important per treballar bé. “Safe research is good research”, com diuen en els missatges del Departament de Prevenció. M’agrada molt aquesta frase… Doncs això, que la recerca segura és una bona recerca.

Us vull explicar qui ha estat la meva mare. Bé, les meves mares, perquè, de fet, en tinc dues. La primera és la Milagro González, la Mila, responsable del Departament de Prevenció (i que diria que ha inspirat el meu nom, quina gràcia!). La segona és la Sílvia Garcia Chicano, tècnica informàtica de l’IDIBELL, especialista en animació en 3D, que m’ha imaginat, m’ha creat i fins i tot m’ha donat moviment! A que ho ha fet bé?

Abans d’acabar, us vull recomanar ara que ve l’estiu que, si treballeu en un laboratori, feu servir calçat tancat i faldilles o pantalons llargs. Així estareu més protegits davant d’esquitxades. Tampoc us oblideu de la bata, els guants i les ulleres! Ja sabeu, “safe research is good research!” Fins aviat, compis!

Scroll to Top