Una tesi de l’IDIBELL guanya el Premi Extraordinari de Doctorat de la Facultat de Medicina de la UB

Diego Viasus (1)

La tesi doctoral de l’investigador Diego Viasus del grup d’investigació en infeccions respiratòries i en l’hoste immunocompromès de l’IDIBELL ha estat guardonada amb dos premis.

D’una banda ha rebut el Premi Extraordinari de Doctorat de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona i de l’altra el Premi Gabriel Rufí a la millor tesi de malalties infeccioses de la Societat Catalana de Malalties Infeccioses i Microbiologia Clínica de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques.

La tesi de Viasus que va realitzar mentre gaudia d’una beca predoctoral IDIBELL es titula “Características, evolución y tratamiento de una cohorte de pacientes hospitalizados con gripe pandémica (H1N1) 2009” i ha estat dirigida per Jordi Carratalà, cap del grup de recerca.

Scroll to Top