L’IDIBELL crea un grup de corresponsals interns

gent_parlant (1)

Diversos professionals de l’IDIBELL participen en una iniciativa per millorar la comunicació de l’institut amb tots els seus públics. Es tracta del grup de corresponsals interns, que aplega treballadors de diferents categories i que, en alguns casos, estan contractats per les institucions sòcies (Hospital Universitari de Bellvitge, Institut Català d’Oncologia i Universitat de Barcelona).

Aquest grup està obert a la participació dels professionals de l’IDIBELL que ho desitgin. De moment, està format per dotze persones: Gemma Aiza, Xavier Altafaj, María Berdasco, Daniel Calderó, Pere Fàbregas, José Luis Ferreiro, Lluís Fuentemilla, Nacho González Bravo, Juanjo Martínez, Jesús Méndez, Yolanda Pérez i Joana Visa.

L’IDIBELL és una organització molt complexa, amb professionals diversos, que comparteixen diferents afiliacions i treballen en diferents espais. Aquesta circumstància fa difícil poder detectar les informacions d’interès que es generen a la institució i, de manera inversa, que la informació generada pel centre pugui arribar fàcilment a tots els seus públics interns.

Els corresponsals interns permetran identificar informacions d’interès, tant de caràcter científic com més general, que es produeixin en diferents espais del centre i establir un mecanisme efectiu que permeti fer arribar informació institucional a tots els professionals. A més, l’equip assessorarà la Direcció de Comunicació de l’IDIBELL actuant com a termòmetre de les accions de comunicació realitzades i controlant l’estratègia de comunicació de la institució.

El grup es reunirà de manera periòdica i participarà de manera activa en la generació de continguts que es difondran a través dels diferents canals de comunicació de l’institut.

Scroll to Top