El programa RecerCaixa finança un projecte de l’IDIBELL sobre envelliment actiu i saludable

logo recercaixa (1)

El projecte ‘Envelliment saludable de l’ull per corregir malalties oculars i deficiències visuals: un enfocament epigenètic’, liderat per la investigadora María Berdasco del grup d’epigenètica de l’IDIBELL ha estat un dels seleccionats pel programa RecerCaixa promogut per l’Associació Catalana d’Univesitats Públiques (ACUP) i La Caixa. El proper 22 de febrer a les 11:30 a l’Auditori de Comoscaixa es durà a terme l’acte públic d’entrega dels projectes seleccionats per la 3ª convocatòria del programa.

RecerCaixa és un programa d’impuls a la recerca científica d’excel·lència i en la convocatòria 2012 atorga ajuts a 25 projectes amb un finançament d’1,7 milions d’euros. Aquesta iniciativa es va posar en marxa l’any 2010 amb una convocatòria d’ajuts a la recerca, amb la intenció d’impulsar els millors projectes de recerca dels grups i investigadors que treballen a Catalunya, procedents tant d’universitats públiques i privades, com de centres de recerca.

A la convocatòria RecerCaixa 2012 es van presentar 369 projectes, dels quals s’han seleccionat 25. La gran qualitat científica dels projectes i la quantitat de propostes presentades han fet que la convocatòria sigui altament competitiva. Els àmbits en què es poden presentar els treballs van des de les ciències socials o les humanitats fins a les ciències de la salut.

Scroll to Top