Manel Esteller, nomenat editor associat de The Journal of the National Cancer Institute

Manel Esteller_PEBC (1)

Manel Esteller, director del Programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), professor investigador ICREA i professor de Genètica de la Universitat de Barcelona, ha estat nomenat editor associat de The Journal of the National Cancer Institute (JNCI).

La revista publica estudis originals revisats d’arreu del món i és reconeguda internacionalment com la font d’informació més actualitzada d’un camp tan canviant com la investigació del càncer i el seu tractament des de 1940.

Durant els últims anys, la JNCI ha estat classificada com una de les revistes més citades de recerca del càncer per l’Institut d’Informació Científica (ISI) en el seu informe anual de citacions (JCR) amb un factor d’impacte actual de 13,757.

El Dr. Esteller és l’únic científic d’Espanya, juntament amb Mariano Barbacid, i el primer català en ser escollit per a aquest càrrec.

Scroll to Top