L’AECC finança dos projectes de recerca de l’IDIBELL

Captura-de-pantalla-2019-01-22-a-las-21.07.12

L’Associació Espanyola Contra el Càncer de Barcelona finançarà dos projectes de l’IDIBELL amb dues beques per a la recerca en oncologia 2012. Els projectes premiats són els següents:

  • “Evaluación de la capacidad inmunoestimuladora de las células troncales mesenquimales trasducidas con adenovirus para el tratamiento del cáncer” coordinat per Ramon Alemany, cap del grup de recerca en Viroteràpia Gènica del Càncer.
  • “Grupos de soporte psicosocial online en supervivientes de cáncer de mama”, coordinat per l’investigador Cristian Ochoa.

L’acte de lliurament de les beques es realitzarà el proper 7 de febrer en el marc de la 1a Nit Solidària per a la Recerca en Càncer que organitza l’AECC Barcelona.

Els altres projectes premiats són:

  • “Mecanismos de resistencia adquirida a trastazumab en cáncer gástrico” coordinat per Clara Montagut de la Fundació Institut del Mar d’Investigacions Mèdiques.
  • “Terapia basada en microRNAs por neuroblastoma de alto riesgo” coordinat per Miguel Francisco Segura de l’Institut de Investigació de Vall d’Hebron.
  • “Dosimetría ‘in vivo’ en radioterapia de intensidad modulada en el tratamiento en cáncer de mama” coordinat per Pablo Carrasco de Fez de l’Hospital de Sant Pau.
Scroll to Top