Ramon Salazar, premi a l’Excel·lència del COMB

Ramon Salazar_premi_COMB (1)

El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) ha atorgat un dels premis a l’Excel·lència Professional de 2012 a Ramon Salazar, investigador del grup de recerca de càncer colorectal de l’IDIBELL i director del laboratori de recerca translacional de l’ICO, dins de l’apartat de Recerca Biomèdica.

Aquests premis es lliuren des de 2004 i s’atorguen en els àmbits de medicina hospitalària, atenció primària, atenció sociosanitària, salut pública i mental, recerca biomèdica, educació mèdica i humanitats mèdiques. Es concedeixen als metges que han destacat durant l’any per la seva excel·lència, pel seu recorregut professional, honestedat, compromís, altruisme i integritat.

L’acte de lliurament va tenir lloc el passat 12 de novembre. La llista completa de premiats es pot consultar al web del COMB: http://www.comb.cat

Scroll to Top