Manel Esteller participa en una trobada amb la Royal Society

Royal Society

La Royal Society acollirà la primera reunió científica entre Espanya i el Regne Unit, amb la trobada “Networking Nations: Scientific opportunities in the UK and Spain” (Xarxes de treball entre països: oportunitats científiques al Regne Unit i Espanya”), el 28 de novembre.

Aquesta reunió contribueix a aconseguir l’objectiu estratègic de la societat per fomentar la cooperació internacional mitjançant l’enfortiment dels seus vincles entre les acadèmies europees, patrocinadors i governs.

Aquestes reunions científiques forgen nous vincles entre científics de diferents països, així com ajuden a explorar les oportunitats de cooperació internacional i multidisciplinària. Aquesta primera reunió científica entre els dos països comptarà amb la presència dels investigadors espanyols Avelino Corma, Juan Adánez, Jorge Villagra, Manel Esteller, Joan Grimalt, Elías Fereres, Diego Rubiales i Javier Díaz Giménez i dels britànics Karen Wilson, Scout E. Le Vine, Boris Adryan, Paul Williams, Tiina Roose i Marina Ranga.

Aquesta trobada serà inaugurat per Julie Maxton, directora de la Royal Society, i per Román Arjona, secretari general de Ciència, Tecnologia i Innovació. Ha estat organitzada per l’ambaixada espanyola a Londres i està patrocinada per la Fundació Ramón Areces i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), amb la col·laboració de la Comunitat de Científics Espanyols al Regne Unit (CERU).

Font: The Royal Society

Scroll to Top