Manel Esteller, finalista del Premi Boehringer Ingelheim al Periodisme en Medicina

Manel Esteller foto 20º12 (1)

El Consell de Selecció del Premi Boehringer Ingelheim al Periodisme en Medicina, que en la present edició compleix el seu 25 aniversari, ha anunciat els 10 finalistes, d’entre els que es seleccionaran els dos guanyadors del guardó, un per cada categoria, audiovisual i premsa escrita, el proper dijous 22 de novembre.

D’entre els 325 treballs presentats, el consell de selecció ha escollit com a finalista en la categoria de premsa escrita l’article “Del descubrimiento al sufrimiento” publicat a El Periódico de Catalunya pel Dr. Manel Esteller, director del Programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), així com Professor de Genètica de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona i Professor d’Investigació ICREA. El Premi Boehringer Ingelheim constitueix un dels guardons amb més prestigi en el sector sanitari i té com a missió ajudar a la tasca de divulgació dels mitjans de comunicació i els periodistes. Des de 1985, Boehringer impulsa el concepte “Periodisme en Medicina” que premia els millors treballs que aporten un nou enfocament sobre prevenció, tractament, innovació i en general aspectes relacionats amb la qualitat de vida en l’àmbit de la salut humana.

Scroll to Top