L’IDIBELL guanya el premi Antonio Baró pel seu compromís amb la prevenció de riscos laborals

premi_mc_mutual (1)

L’IDIBELL ha estat guardonat amb el premi Antonio Baró de l’any 2012 de prevenció de riscos laborals. El premi és atorgat per la mútua d’accidents de treball MC Mutual a empreses de tot l’Estat espanyol.

El guardó reconeix la tasca de les empreses que realitzen polítiques eficients de prevenció de riscos laborals i demostren un compromís de millora contínua de les condicions laborals dels seus treballadors. En concret, MC Mutual ha destacat de l’IDIBELL les avaluacions específiques que analitzen els riscos a què estan exposats totes les persones que treballen en els diferents espais de l’institut. A més, també destaca la formació en prevenció de riscos, el foment de la participació dels treballadors i la millora de la comunicació interna en prevenció de riscos laborals. Amb aquestes mesures, l’IDIBELL ha aconseguit reduir el nombre d’accidents a les seves dependències.

El premi s’ha atorgat durant un acte celebrat a Esplugues de Llobregat el dia 28 de novembre. El director general de l’IDIBELL, Emilià Pola, ha recollit el premi de mans del director general d’Ordenació de la Seguretat Social, Rafael Antonio Barberá, que ha presidit l’acte juntament amb el president de MC Mutual, Miguel Valls.

A més de l’IDIBELL, han rebut un reconeixement per la seva tasca de protecció de la salut dels seus treballadors les empreses Confitería Gil, Emte Service, Grafitos Barco, Irvia Mantenimiento Ferroviario, Magneti Marelli Barberà i l’Ajuntament de Granada.

Scroll to Top