Investigadors de l’IDIBELL i ICO, premiats per la Children’s Tumor Foundation

Villanueva_Lazaro_1 (1)

Investigadors de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) i de l’Institut Català d’Oncologia (ICO), dels equips liderats per la Dra. Conxi Lázaro i el Dr. Alberto Villanueva, i investigadors de la Universitat British Columbia de Vancouver, de l’equip liderat pel Dr. Chris Maxwell, han rebut un dels premis Drug Discovery Initiative (DDI) Awards, per part de l’Associació Americana de Tumors Infantils (Children’s Tumor Foundation). Aquests guardons es concedeixen anualment amb la finalitat de finançar estudis preclínics primerencs enfocats a la recerca de nous fàrmacs per al tractament de la neurofibromatosi de tipus 1 i tipus 2 i les schwanomatosis.

El projecte premiat porta per títol “Tractament de tumors MPNST associats a la neurofibromatosi 1 amb inhibidors d’aurora kinasa” i ha esta guardonat amb la màxima retribució per la seva categoria, amb 50.000 dòlars. Es pretén la utilització dels inhibidors d’aurora kinasa per tractar models animals generats a l’ICO-IDIBELL.

Scroll to Top