La investigadora Laura Valle, guardonada amb una beca L’Oréal-UNESCO

Beques LOREAL UNESCO (1)

La investigadora de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) a l’Institut Català d’Oncologia (ICO), Laura Valle, ha rebut una beca del programa de L’Oréal-UNESCO ‘For Women in Science’. El guardó va ser lliurat el 6 de setembre a Sevilla, en el marc del ‘XXII Congrés Internacional de Bioquímica i Biologia Molecular’, celebrat per primera vegada a Espanya, a cinc joves científiques espanyoles pel seu destacat treball en el camp de la salut i de la biomedicina. Aquestes beques es destinen al suport de projectes de recerca d’aquestes científiques a Espanya.

El denominador comú de les premiades és haver realitzat part dels seus estudis i treball a l’estranger, tenir menys de 40 anys i compaginar la seva faceta d’investigadora amb la seva vida familiar, en ser dones casades i amb fills.

El jurat científic, presidit per Margarita Salas, doctora del CSIC al Centre de Biologia Molecular Severo Ochoa, i format per María Blasco, directora del CNIO, i Celia Sánchez-Ramos, investigadora de la Universidad Complutense de Madrid, ha valorat molt positivament els treballs presentats i els finalistes, qualificant-los com “excel·lents”.

Investigadores becades

Laura Valle és doctora en Biologia i Bioquímica per la Universitat de Navarra i actualment és investigadora de l’IDIBELL a l’ICO on desenvolupa un projecte de gran rellevància mèdica sobre el càncer de còlon hereditari.

Les altres becades són Gemma Vilahur, investigadora de l’Institut Català de Ciències Cardiovasculars (ICCC); Immaculada Ibáñez, investigadora i directora de grup a l’Hospital de la Pau, Irene Cózar, investigadora de l’Institut de Biologia i Genètica Molecular (IBGM) de la Universitat de Valladolid, i Eva Poveda, investigadora del Laboratori de Biologia Molecular del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Carlos III.

Scroll to Top