IDIBELL i Mind the Byte signen un conveni de col·laboració

logo (1)

L’IDIBELL i l’empresa Mind the Byte han signat un conveni de col·laboració per tal de portar a terme activitats de recerca conjuntes. El conveni marc de col·laboració contempla l’intercanvi de personal de recerca, el desenvolupament de projectes i l’ús d’instal·lacions científiques.

 

Tecnologia innovadora per facilitar la recerca

Mind the Byte és una empresa catalana de R+D+i situada al campus de Bellvitge a la bioincubadora del Biopol’H que es dedica a oferir solucions informàtiques aplicades a la recerca. Alfons Nonell, director general de Mind the Byte, comenta que l’empresa es dedica a oferir serveis als investigadors “mitjançant anàlisis informàtiques que poden descartar molècules a partir de diferents criteris de cerca fins arribar a identificar un conjunt de compostos que tenen l’efecte desitjat”.

Mind the Byte es va instal·lar a la bioincubadora el mes de maig de 2012. Està especialitzada en quimioinformàtica i bioinformàtica, i ofereix als investigadors serveis d’anàlisi de grans quantitats de dades i de predicció de l’activitat de compostos, a partir de la realització de models virtuals.

Scroll to Top