Un grup d’estudiants de tècnic de laboratori portuguesos visiten l’IDIBELL

visita_estudiants_portuguesos (1)

Cinc estudiants de formació professional de tècnic de laboratori de Portugal han visitat avui diverses instal·lacions de l’IDIBELL. A l’arribada, el tècnic del grup de Malalties Neurometabòliques Juan José Martínez els ha parlat sobre la tasca dels tècnics de laboratori en un centre de recerca com l’IDIBELL. A continuació, han visitat l’estabulari, on la tècnic Rosa Bonavia els ha explicat com funciona aquesta instal·lació. Després han anat al laboratori de recerca translacional de l’ICO, on la investigadora Maria Martínez, del grup de recerca de Quimioresistència i factors predictors de resposta tumoral i medi ambient estromal, els ha explicat la feina que es du a terme en un laboratori i els ha parlat sobre el model de recerca que duen a terme amb el cuc C. elegans.

La visita ha acabat a la sala de plataformes, on la tècnic Montserrat Lema els ha parlat sobre els instruments d’anàlisi genòmica i citòmica instal·lats a la unitat.

L’activitat ha estat organitzada per l’empresa European Projectes Development, amb seu a la ciutat de Montijo, a Portugal, dedicada al desenvolupament i coordinació de projectes de mobilitat de la Unió Europea

(Lifelong Learning Program – Leonardo Da Vinci, Erasmus, Grundtvig).

Scroll to Top