L’IDIBELL, entre les millors institucions de recerca de l’Estat

Informe CyD portada (1)

L’IDIBELL ocupa la cinquena posició en un rànquing de centres de recerca de l’Estat en un estudi publicat aquesta setmana per la Fundación Conocimiento y Desarrollo. A més, l’Institut Català d’Oncologia de l’Hospitalet, soci de l’IDIBELL, ocupa la segona posició i, dins de l’apartat d’universitats, la UB apareix en primera posició.

Aquest estudi recull les dades de publicació científica entre els anys 2006 i 2010 de diverses institucions espanyoles. L’informe es basa en les dades de publicació científica, així com en els rànquings d’impacte normalitzat de les mateixes, a partir dels registres bibliomètrics de la base de dades Scopus, propietat d’Elsevier, primera editorial científica del món.

L’IDIBELL i l’IDIBAPS, instituts de recerca vinculats al Campus d’Excel·lència Internacional HUBc, ocupen el cinquè i el novè lloc respectivament. En aquest rànquing, apareixen altres entitats lligades a l’HUBc: l’Hospital Clínic de Barcelona, que ocupa l’onzena posició, i l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO), la catorzena posició.

Aquest informe ha estat elaborat per la Fundación Conocimiento y Desarrollo (CYD), fundació nascuda del sector empresarial amb la voluntat de donar resposta a la necessitat de reforçar el paper de la universitat en la societat.

Scroll to Top