Les aventures de la Laura i el Joan arriben a l’IDIBELL

7628515262_20ce002c31_z (1)

La Laura i el Joan són els protagonistes de la col·lecció de contes sobre recerca que edita la Generalitat de Catalunya. En el número 12 de la col·lecció “La Laura i el Joan al servei d’una gran fita”, els joves científics ajuden als investigadors de l’IDIBELL, a l’Hospital Universitari de Bellvitge, en la recerca del trasplantament de ronyó. El conte està escrit per Josep Maria López Madrid i il·lustrat per Montse Español.

La Direcció General de Recerca de la Generalitat de Catalunya publica regularment aquesta col·lecció de contes dirigits a nens d’entre 6 i 10 anys, que tenen la recerca com a element principal de la seva trama. La Laura i en Joan en són els seus protagonistes i fan servir els seus poders màgics per ajudar personal investigador de diferents àmbits científics.

Els contes de La Laura i en Joan es poden trobar a tots els centres de primària, biblioteques públiques i aules hospitalàries de Catalunya. A banda de poder descarregar els contes en format PDF o multimèdia, es pot accedir a dues guies didàctiques que proposen diversos exercicis que el personal educador pot realitzar amb l’alumnat.

Scroll to Top