Manel Esteller, Premi Internacional d’Investigació de la Fundació Dexeus, Salut de la Dona

Clipboard (2)

L’investigador Manel Esteller, Director del Programa de Epigenética i Biologia del Càncer de l’IDIBELL, Professor de Genètica de la Universitat de Barcelona i Professor d’Investigació ICREA ha estat guardonat amb el Premi Internacional d’Investigació de la Fundació Dexeus Salut de la Dona en la seva vuitena edició.

El Premi es concedeix a una persona la trajectòria professional de la qual i la seva línia d’investigació continuada representi una contribució rellevant en el camp de les Ciències de la Salut, especialment referides a la dona. En el cas de Manel Esteller la distinció se li atorga pels seus treballs en el coneixement de les alteracions epigenética i genètiques que contribueixen a l’aparició dels tumors de mama, ovari i úter.

L’investigador Manel Esteller ha rebut el premi durant la VIII Cerimònia de lliurament del premi i les beques Fundació Dexeus, Salut de la Dona, celebrat el 18 de gener a l’Auditori USP Institut Universitari Dexeus de Barcelona. Manel Esteller és autor de més de tres-cents articles científics i és un dels investigadors més citats en l’àrea de la biomedicina, sent un referent mundial en el coneixement dels mecanismes que regulen l’activitat del genoma. Els premiats en les dues últimes edicions van ser per Cristina Garmendia (Ministra de Ciència i Innovacion 2008-2011) i Joan Massagué (Memorial Sloan-Kettering Cancer Center).

Scroll to Top