Lliurament de diplomes de les practiques d’estiu de l’IDIBELL

IMG_6473.JPG

El passat 2 de desembre es va celebrar l’acte de lliurament de diplomes als deu estudiants que han realitzat les practiques d’estiu a l’IDIBELL.

L’acte va estar presidit pel director general de l’IDIBELL, Emilià Pola. També hi van assistir el director científic, Gabriel Capellà, l’adjunta a la direcció científica, Marga Nadal i els investigadors Isabel Fabregat, Cristina Muñoz-Pinedo, Mercè Pérez, Carles Soriano i Carles Solsona.

Van recollir els diplomes els estudiants Rafael Alcalà, Marta Félez, Xavier Ramon Gallart, Judit López, Toni Masana i Vanesa Nogales que han tingut com a tutors als investigadors Carles Solsona, Cristina Costa, Carles Soriano, Isabel Fabregat, Jordi Llorens i Manel Esteller, respectivament.

Les investigadores Cristina Muñoz-Pinedo i Mercè Pérez han recollit els diplomes dels seus estudiants en pràctiques Javier Jesús Galindo i Laura Esparcia. Núria Sima, que ha realitzat les pràctiques amb el grup d’Àlex Vaquero,tampoc no va poder assistir a l’entrega de diplomes.

Scroll to Top