L’IDIBELL posa la recerca a l’abast de tothom durant la Setmana de la Ciència

Entre el 7 i el 20 de novembre se celebra a tot Europa la Setmana de la Ciència, una iniciativa que pretén apropar els resultats de la recerca científica a la societat.

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) ha programat durant aquests dies una sèrie d’activitats per posar la recerca a l’abast de tothom. S’hi celebraran set conferències sobre els avenços en la recerca de diverses malalties, activitats extraescolars dirigides a fomentar l’interès per la ciència entre els alumnes de secundària i una exposició sobre diversos projectes que es duen a terme a l’IDIBELL.

Set investigadors de l’IDIBELL explicaran els seus projectes a la recerca de nous tractaments en diversos àmbits, des del càncer, les malalties cardiovasculars o els trasplantaments de ronyó. Les conferències seran de cinc a sis de la tarda a la sala d’actes de l’Hospital Duran i Reynals (ICO) de l’Hospitalet de Llobregat i estaran dirigides a tots els públics.

Els dies 8 i 15 de novembre, estudiants de secundària d’instituts de l’Hospitalet de Llobregat tindran l’oportunitat d’aprendre genètica amb investigadors de l’IDIBELL. Els participants podran emportar-se el seu ADN en un tub d’assaig. L’investigador de l’IDIBELL a l’Institut Català d’Oncologia Ignacio Blanco els oferirà una xerrada sobre genètica.

Finalment, durant aquests dies, el vestíbul de l’Hospital Duran i Reynals de L’Hospitalet, acollirà una exposició sobre diversos projectes d’investigació que duen a terme investigadors de l’IDIBELL.

Més informació a Bellvitge Investiga

Scroll to Top