L’IDIBELL i el Cedars-Sinai sumen esforços per la transferència tecnològica

El Cedars-Sinai Medical Center de Los Angeles i l’IDIBELL han signat un conveni de col·laboració en matèria de transferència tecnològica. L’acord suposa el suport mutu per incrementar les activitats de transferència de tecnologia així com l’accés al mercat nord-americà per a la comercialització de productes o tecnologies desenvolupades a l’IDIBELL.

El conveni també pretén explorar

les possibilitats d’establir projectes col·laboratius entre investigadors de les dues institucions. Tanmateix Cerdars-Sinai podrà finançar projectes de recerca traslacional que es desenvolupen a l’IDIBELL i que tinguin una clara aplicació de mercat.

El Cedars-Sinai Medical Center està reconegut entre els deu hospitals no universitaris més importants dels Estats Units que reben fons de l’Institut Nacional de Salut per subvencionar la recerca. Hi treballen més de deu mil persones, entre elles dos mil metges de totes les especialitats. Els metges i científics de l’hospital Cedars-Sinai es dediquen a la recerca bàsica i clínica per fer arribar els avenços mèdics directament del laboratori al pacient. Actualment s’hi desenvolupen més de 600 projectes d’investigació científica.

Scroll to Top