L’Hospital Universitari de Bellvitge rep per tercer any consecutiu el premi TOP 20 a la millor gestió

L’Hospital Universitari de Bellvitge ha estat guardonat, per tercer any consecutiu, i per cinquena vegada al llarg de la seva història (2004, 2006, 2009, 2010 i 2011), com un dels millors hospitals d’Espanya.

El guardó TOP 20 reconeix la millor gestió global avaluant un conjunt molt exigent d’indicadors d’activitat, qualitat i eficiència. Enguany, hi han participat més de 160 hospitals de tot l’Estat, dividits en diverses categories segons la dimensió i la complexitat.

L’Hospital Universitari de Bellvitge participa en la màxima categoria, la de Grans Hospitals de Referència Nacional i Regional, en la qual també han estat premiats, aquest any, l’Agrupació Sanitària Sant Joan de Déu – Hospital Clínic de Barcelona, l’Hospital de Sant Pau – Fundació Puigvert, i el Complejo Asistencial Universitario de Salamanca.

Més informació a: www.ehub.cat

Scroll to Top