El projecte Playmancer obté el premi al millor serious game europeu en salut

Bilbao

Investigadors de l’IDIBELL i professionals del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari de Bellvitge han obtingut el premi al millor serious game europeu en la categoria de salut pel videojoc terapèutic Playmancer. El premi els serà lliurat en el decurs del Fun & Serious Game Festival, que tindrà lloc els dies 8 i 9 de novembre a Bilbao, segons han anunciat aquesta setmana els organitzadors del certamen.

El projecte guardonat ha estat desenvolupat durant tres anys per un consorci format per metges i tècnics de sis països europeus. Els responsables clínics del projecte han estat el Dr. Fernando Fernández Aranda, cap de la Unitat de Trastorns de l’Alimentació, i la Dra. Susana Jiménez Murcia, cap de la Unitat de Joc Patològic de l’HUB. Ambdós són també investigadors del grup de recerca de Psiquiatria i Salut Mental de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) i del Centro de Investigación Biomédica en Red de la Fisiopatología de la Obesidad y Nutrición (CIBERobn) de l’Instituto de Salud Carlos III.

Més informació a: www.ehub.cat

Scroll to Top