Cinc assaigs clínics liderats per l’IDIBELL formaran part del Pla Clínic d’Investigació del CAIBER

La Plataforma Espanyola d’Assaigs Clínics (CAIBER) incorpora cinc assaigs clínics liderats per investigadors de l’IDIBELL al seu Pla d’Investigació Clínica desprès d’haver obtingut una resolució favorable i qualificacions excel·lents en la Convocatòria Intramural 2010.

Més de 260 projectes es va presentar a la convocatòria del CAIBER. Desprès d’una avaluació internacional 81 projectes han obtingut una resolució favorable i 21 han entrat en un programa de maduració de projectes per tal de poder-los presentar a la propera convocatòria amb garanties d’èxit. Dels 81 projectes seleccionats, 46 han estat qualificats d’excel·lència científica i d’alta prioritat.

La Unitat Central d’Investigació Clínica en Assaigs Clínics (UCICEC) de l’IDIBELL va presentar vuit projectes dels quals cinc han assolit una resolució favorable, tres d’ells amb qualificació d’excel·lència científica, i un s’ha inclòs en el programa de maduració. Cal tenir en compte que altres dos projectes de l’IDIBELL ja s’havien incorporat anteriorment al Pla Clínic d’Investigació a través del CAIBER en la convocatòria 2010 de recerca clínica independent del Ministeri de Sanitat, Polítiques Socials i Igualtat.

Projectes IDIBELL

Els projectes de l’IDIBELL seleccionats per incorporar-se al Pla Clínic d’Investigació del CAIBER són els següents:

El projecte de l’IDIBELL, inclòs en el programa de maduració per presentar-se a la propera convocatòria és el següent:

Scroll to Top