Erik Sahai: “Les imatges en 3D i en moviment ens permeten entendre millor el viatge que fan les cèl•lules durant la metàstasi”

L’objectiu de Sahai és obtenir tot el coneixement possible sobre els factors intrínsecs i extrínsecs que juguen un paper important en el procés de metàstasi per trobar noves dianes terapèutiques eficaces per combatre-la. “Podríem provar centenars de fàrmacs susceptibles de bloquejar la metàstasi però sense aquest coneixement previ trigaríem molts i molts anys per trobar un tractament eficaç” ha explicat Sahai.

Sobre Erik Sahai
El Dr. Sahai es va doctorar a la Universitat de Londres

i va ser investigador post-doctoral a l’Insitute of Cancer Research a Londres i a l’Albert Einstein College of Medicine, a Nova York. Actualment és el cap del laboratori de biologia de cèl·lules tumorals al London Research . Les seves investigacions se centren a entendre com alteracions en la regulació del citoesquelet promouen la invasió tumoral i la metàstasi.

Scroll to Top