Alfonso Valencia: “La bioinformàtica és imprescindible per a l’ús de la medicina personalitzada contra el càncer”

“La bioinformàtica és imprescindible per a l’ús de la medicina personalitzada contra el càncer de forma sistemàtica” ha explicat Valencia que també ha destacat que mentre que la biologia molecular “s’instrumentalitza i es robotitza es generen grans quantitats de dades: d’expressió genòmica, proteòmics… la biocomputació no avança al mateix ritme” i ha destacat que “cal invertir més en aquest àmbit”.

Sobre Alfonso Valencia
El Dr. Alfonso Valencia està doctorat en biologia per la Universitat Autònoma de Madrid i te formació en genètica poblacional i biofísica. L’any 1994 va iniciar el grup de disseny de proteïnes del Centro Nacional de Biotecnologia del CSIC. És membre de la European Molecular Biology Organization (EMBO) i fundador i vice-president de la Societat Internacional de Biologia computacional.

Scroll to Top