Lliurament de certificats de les pràctiques d’estiu de l’IDIBELL

La direcció de l’IDIBELL ha lliurat certificats d’aprofitament als quatre estudiants que han realitzat aquest any pràctiques d’estiu en grups de recerca de la institució. Es tracta de Joaquim Moreno, Anna Palau, Laura Merino i Xavier Morató. El lliurament dels certificats va tenir lloc el dia 20 de desembre a la sala d’actes de la Fundació Oncològica de Catalunya.

L’acte de lliurament va estar presidit pel director general de l’IDIBELL, Emilià Pola. També hi van assistir el director científic, Gabriel Capellá, i els investigadors Isabel Fabregat, Antoni Rodríguez-Fornells i Carles Solsona, que han estat tutors de Joaquim Moreno, Laura Merino i Xavier Morató, respectivament. L’estudiant Anna Palau, que ha realitzat les seves pràctiques a grup de Manel Esteller, no va poder assistir a l’acte.

Scroll to Top