Manel Esteller, premiat per la Unió Internacional de Toxicologia

El director del Programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’IDIBELL, Manel Esteller, ha estat guardonat amb el Premi Deichmann per la Unió Internacional de Toxicologia (IUTOX).

Des de l’any 1983, la família de William Deichmann, impulsor de la Unió Internacional de Toxicologia, fa una donació a un científic de reconegut prestigi internacional per oferir una conferència al congrés anual de la IUTOX.

El Dr. Esteller ha pronunciat la conferència premiada durant el darrer Congrés Internacional de Toxicologia, celebrat a Barcelona entre els dies 19 i 23 de juliol, que va comptar amb la l’assistència de 1.500 persones. La conferència duia el títol “L’Epigenètica: La Darrera Frontera més enllà de la Genètica”.

Manel Esteller és director del Programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’IDIBELL, professor d’investigació d’ICREA i professor associat a la Universitat de Barcelona. Abans de la seva incorporació a l’IDIBELL, Esteller va liderar el Laboratori d’Epigenètica del Càncer del Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques (CNIO).

Doctor en Medicina per la Universitat de Barcelona, és autor de més de dos-cents articles científics, membre de nombroses societats científiques internacionals i d’editorials, i revisor de diverses publicacions. Actualment ostenta el càrrec de president de l’Epigenetics Society.

Scroll to Top