L’investigador Manel Esteller guanya el premi d’investigació de Caja Rural de Granada

El lliurament dels premis se celebrarà durant una gal·la prevista per al pròxim 11 de juny en l’auditori dels Serveis Centrals de Caja Rural de Granada (Avda. Don Bosco 2, Granada), que comptarà amb la presència de la Consellera de Salut de la Junta d’Andalusia, María Jesús Montero, entre altres representants d’institucions i administracions.

La Fundació Caja Rural de Granada va crear aquest premi en col·laboració amb el Parc Tecnològic de Ciències de la Salut de Granada l’any 2005 per ressaltar l’especial relació de la ciutat andalusa amb la investigació en temes de salut i per donar a conèixer el projecte més important desenvolupat per la Junta d’Andalusia a la província.

En aquest premi col·laboren i formen part del jurat, a més de les institucions convocants, el Col·legi Oficial de Metges de Granada, el Col·legi de Farmacèutics de Granada, la Delegació provincial de Salut de la Junta d’Andalusia, la Universitat de Granada i el Ministeri de Sanitat i Política Social.

El jurat ha destacat el gran nivell de tots els treballs presentats, procedents de centres d’investigació i universitats de tota Espanya.

El projecte premiat descobreix una connexió entre sobrecreixement i càncer que obre moltes portes per desenvolupar nous tractaments per fer front a diverses malalties provocades per mutacions en gens reguladors de la mida dels teixits i la proliferació cel·lular.

Manel Esteller té una àmplia trajectòria investigadora que compta amb el reconeixement de la comunitat científica internacional i de la societat en general.

A més de Manel Esteller, Caja Rural de Granada ha concedit un altre premi en la modalitat de divulgació a la periodista Susana Vallejo per una sèrie de dotze reportatges publicats al diari Granada Hoy amb el títol “En les entranyes del Parc”, sobre el Parc Tecnològic de Ciències de la Salut de Granada.

Font de la informació:

Gabinet de Comunicació Caja Rural de Granada.
Contacte:

mdarcot.crg@cajarural.com
Tel 958 24 16 07

Scroll to Top