La Marató de TV3 finança projectes de recerca de l’IDIBELL

1920x1080-light-steel-blue-solid-color-background_1

El primer projecte finançat és l’Estudi epigenètic i funcional dels receptors d’adenosina A1, A2A i de dopamina D2 a l’esquizofrènia: mecanismes moleculars implicats”, coordinat per la investigadora de l’IDIBELL Marta Barrachina, en col·laboració amb Mairena Martín López, del Centro Regional de Investigaciones Biomédicas de Ciudad Real. El segon projecte, “Correlats neurofisiològics del processament de la recompensa i el control cognitiu amb Trastorn Límit de la Personalitat amb i sense història d’autolesió”, està coordinat per Josep Marco, investigador IDIBELL i professor de Psicologia de la Universitat de Barcelona. A l’acte de lliurament dels ajuts Van participar la consellera de Salut, Marina Geli; el vicedegà de la Facultat de Medicina de la UB, Albert Torras, i el president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i de la Fundació La Marató de TV3, Albert Sáez. També va intervenir-hi el doctor Miquel Casas, catedràtic de Psiquiatria de la UAB i cap del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Vall d’Hebron, que va pronunciar la conferència “La psiquiatrització de la vida quotidiana: ni tant ni tan poc” en el marc d’aquest acte presentat per les periodistes Lídia Heredia i Raquel Sans.

Scroll to Top